perjantai 13. kesäkuuta 2008

Kukaton kukkamekko

Vaatekaapistani ei löydy montakaan näin värikästä vaatekappaletta.

Liekö alkukesä saanut pääni pyörälle? Kangas on kuitenkin kovasti mieleinen, samoin lopputulos. Tämä kuvakulma näyttää piilottavan mahan melko hyvin. Mekon mallista johtuen luulen mahtuvani siihen vielä loppukesästäkin. Ja onhan trikoo joustava materiaali.

Purkamista tulin tehneeksi aika reilusti ottaen huomioon, että mekko on varsin perusmallia. Ehkä tästä voisi oppia myös sen, ettei puolen yön jälkeen kannata ommella - onnistumisen mahdollisuudet ovat siihen vuorokaudenaikaan minimaaliset. Siinä mielessä iltaompelu onnistuu hienosti, ettei Juniori näytä heräävän ompelukoneen ääneen, vaikka surisuttelen sitä makuuhuoneen seinän takana.

Etukäteen epäilin kovasti, että hihojen tekeminen saattaa ylittää osaamiseni. Yllättävän helppo ne oli kuitenkin tehdä, joten kannatti yrittää. Ennen kauluksen ompelemista aloin pohtia saanko sen istumaan sopuisan näköisesti, mutta onneksi senkään asian kanssa ei tullut hankaluuksia.
Malli: Moda 3/2008
Kangas: löytölaarista silmiin pistänyt triikoonpala

Jossakin vaiheessa sovittelin mekkoa peilin edessä ja sanoin Juniorille: -Katso mitä äidillä on päällä. Poika vilkaisi minua nopeasti ja kommentoi: - Kukkia. Olkoon tämä siis kukaton kukkamekko.

5 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Iltaa Lapaspajalle ja paljon onnea odotukseen! Tuo edellinen päivityksesi jäin jotenkin noteeraamatta, ja vasta nyt huomasin iloisen uutisesi. Onnea!

Kaunis kukkamekko :-)!

Marja Kyy kirjoitti...

Hieno (ja varmaan käyttökelpoisempi) tuli hihallisestakin versiosta. Metkaa matkaa pieniin päin!

uhoava gnu kirjoitti...

Minultakin on edellinen postaus mennyt jotenkin ohi... Onnittelut!
Täälläkin odotellaan ja joku tuollainen trikoomekko tai -tunika voisi olla pian aikas mukava..:)

Sanni kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Mekkoa on tullut testattua juhannuksen aikaan ja oivasti on tehtävänsä täyttänyt. Puikotkin ovat heiluneet, kunhan vielä saisin langat pääteltyä... ;)

upa kirjoitti...

Kaunis mekko, johon valitsemasi kangas sopii mainiosti.