maanantai 17. syyskuuta 2007

Lentokonekutomista


Halusin harrastaa lentokonekutomista. Projektia rajoitti muutama seikka: mallin tuli olla helppo, jotta ohjetta ei tarvinnut kuljetella mukana. Minun tapauksessani mahdollisuuksien kirjo ei tästä syystä ollut suuren suuri… Toiseksi, kaapistani löytyy vain yhdet bambupuikot (3.5 sukkapuikot). Kun nuo rajoitukset yhdistyivät käytännön tarpeeseen, otin puikoille perusmallin pipon. Lanka on samaa Seitsemää Veljestä, josta tein aikaisemmin lapaset.

Matkaneuleeksi pipo oli sopiva. Neulomiseen ei tarvinnut milläään lailla keskittyä, mutta toisaalta tiesin koko ajan, etten neulo vain neulomisen vuoksi. Peruspipolle tulee olemaan käyttöä kunhan ilmat tästä vielä hitusen kylmenevät. Normaalisti olisin valinnut nelosen puikot, mutta nyt siis neuloin noilla 3,5 puikoilla. Piposta tuli tiivis ja juuri oikean kokoinen.

Kuva ei tipahda luksuskategoriaan. Lapaspajan valaistus on edelleen surkea, eikä parannusta ole luvassa ainakaan tämän kuun aikana. Taustana on seinä, josta tapetit on revitty irti - uudet ovat vielä jonkun rautakaupan hyllyllä löytämistään odottelemassa.


Malli: peruspipo Novitan ohjeen mukaan
Lanka: Seitsemän Veljestä Raita
Puikot: 3,5 bambut

2 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Surffaillessa törmäsin kivaan blogiisi. Täytyy tulla uudestaankin tänne! Mukavan pipon olet neulonut. Laitan ohjeen korvan taakse. Omat poikaset nimittäin tarvitsevat lämpöisiä pipoja lisää. Heitä ei seiskaveikka tai nalle niinkään kutita.

Ja tsemppiä sinne remonttihommiin!

Sanni kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja tervetuloa blogivierailulle uudestaankin!