lauantai 1. syyskuuta 2007

Haaveilua ja lankaostoksia


Kävelin alkuviikon kauppareissulla lievän tarkoitushakuisesti lehtihyllyn ohi. Hidastelin kohdalla sen verran, että ehdin sattumalta bongata vasta ilmestyneen Modan. Pakkohan se oli ostaa, kun sattui olemaan tyrkyllä.

Haluan tehä -lista kasvoi lehteä selatessani muutamalla ihanuudella. Ensimmäisenä silmään pistivät lapaset… lehdessä oli parikin kiehtovaa mallia. Juniori - traktorihullu - saattaisi tykästyä punaiseen villapaitaan. Kiertosilmukkaneule näytti kivalta, mutta tekotapa vaatinee vielä hieman pureskelua. Lapasten lisäksi lakkeja tarvitsee aina. Vinopitsinen myssy näytti enemmän kuin viehättävältä, joten listalle pääsi sekin.

Menossa olevista projekteista Turkoosi (neuletakki) edistyy tasaisen varmasti. Takin neulominen on ollut silkkaa nautintoa enkä malta oikein odottaa sen valmiiksi saamista. Viime yönä valmistui takakappale ja aloittelin pikkutunneilla vielä etukappalettakin.Neulemallien selailun innoittamana poikkesin tänään (tunnustan: lähdin varta vasten) lankakauppaan. Mukaan tarttui muutama kerä Sublime Angora Merinoa. Mikä lanka!Ei kommentteja: