maanantai 6. huhtikuuta 2009

Aapelit

Suklaanruskeat Jannet muuttui puikkojen käsittelyssä Aapeleiksi. Aapelit matkasivat syntymäpäivälahjaksi enolle, joka on ahkera villasukkien kuluttaja. Sukkien malli on mielestäni oikein mukava, mutta silmukoita sain luoda ohjeessa mainittua enemmän, jotta sain sukista tarpeeksi suuret (koko 42). Tiukahkolla käsialallani ja ohjeen mukaisella silmukkamäärällä tehtynä sukat olisivat sopineet muutaman numeron pienempään jalkaan.

Jannesta en ole aikaisemmin sukkia - tai mitään muutakaan - neulonut. Mukavalta paksulta sukkalangalta se tuntui ja tuo ruskean sävy oli mielestäni kaunis. Kuvaushetkellä oli kaunis auringonpaiste, joka vähän vääristää langan väriä. Sukat nielivät lankaa vähän kolmatta kerää. Pääsen siis vielä neulomaan jämälangasta pienemmät sukat, ehkä toisella värillä ryyditettynä.

Malli: Aapeli
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 4 mm

3 kommenttia:

Laura L kirjoitti...

Mä en ole tollasta ohjetta ennen rekisteröinytkään. Jannea myöskin puikoilla, saas kattoo koska saa valmiiksi asti. Se on ihan kiva peruslanka. =)

Sanni kirjoitti...

Niin kuin joskus juteltiinkin, miehille on aika vähän kivoja sukkamalleja, joten tuo Aapeli oli tervetullut malli. Kannattaa kokeilla!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.