keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Valjut mustikat




Valjut mustikat

Malli: Blueberry Waffle Socks

Lanka: Novita seitsemän veljestä

Puikot: 3,5 mm



Sisko toi jo viime talvena kerän vaaleansinistä seitsemää veljestä, joka oli tarkoitus muuttaa sukiksi. Toimitus vähän venähti, mutta onneksi sukantarve ei ole matkan aikana kadonnut.


Puikkoni tekivät tovin töitä ja saivat aikaiseksi vohvelikuvioiset sukat. Malli on mukava, erittäin yksinkertainen, mutta lopputulos on kivan näköinen. Oikeitten ja nurjien silmukoitten kanssa leikitellessä sukat valmistuivat miltei huomaamatta. Kantapää on tehty koulussa opitulla tavalla, mutta kutomalla aina oikeaa. Kärkeen tein nauhakavennukset, jollaisia olen aikaisemmin tehnyt vain lapasiin. Näyttävät passaavat myös sukkiin. Langan väri ei ole mustikansininen, joten nimesin ne Valjuiksi mustikoiksi. Kuvat ovat postauksen alussa, koska blogger tuntui ne ehdottomasti sinne haluavan... enkä minä kai halunnut tarpeeksi tiukasti niitä muualle siirtää.




2 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Hei! Tuosta kuvan siirrosta Bloggerissa. Että minäkään en saa niitä siirrettyä, jos olen "Luo"-tilassa, eli siinä tekstinkirjoitus/-muokkaustilassa, jossa ne kuvat ovat ihan sellaisinaan näkyvillä. Mutta kun klikkaan siinä kirjoituksen yläpuolella olevaan "muokkaa HTML-koodia"-linkkiä, niin sehän muuttaa sen tekeillä olevan tekstin koodimössöksi, niin siitä sitten maalaan sen kuvan koodimössön (joka on sitten siinä ihan alussa ennen kuin se varsinainen teksti alkaa), leikkaan sen siitä irti (ctrl+X), sitten siirrän hiiren siihen kohti, mihin sen kuvan haluan, ja liitän (ctrl+V), ja tadaa! siihen se kuva sitten asettuu. :) Kokeilepa, pitäisi toimia! :) Tykkään ite nykyään mieluummin kirjoittaakin tekstejä tuolla html-puolella, kun siinä se on jotenkin näppärämpää, tai sitten aina välillä hypin sinne "luo"-puolelle ja taas takaisin, riippuen siitä mitä haluan saada aikaiseksi. :)

Ai niin ja nätit sukat olet tehnyt! :)

Sanni kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyy yrittää tuolla lailla ensi kerralla!