keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Vauvaneuleita

Huh huh. Vauva-arki on ollut vaativaa itkuisen vauvan ja kahden vilkkaan isoveljen kanssa. Bloggaamiseen ei ole ollut aikaa, toisten blogeja olen jonkin verran selaillut. Jotakin pientä olen saanut neulottua, tuskaisen hitaasti tosin.

Vauvalle tein hassut ylipolvensukat. Kuvasta ei oikein huomaa, että näissä sukissa on polven kohdalla muotoilut, jotta sukat istuisivat mahdollisimman hyvin. Muutenkin näissä sukissa on vähän yhtä ja toista: pitkät varret, mukava pintaneule, jo mainitsemani hauska polvimuotoilu ja vielä tossumainen teräosa. Ohje taitaa olla 1940 -luvulta. Hauska neulomiskokemus - ja pysyvät hyvin sätkyjaloissa.

Malli: kirjasta Pienten Pukimet
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,5 mm

Sairaalassa oli tarkoitus kutoa jotakin ihan vain itselleni, mutta kuinkas kävikään... mukana olleesta teetee Primaverasta muodostui lokakuun lopun Kotilieden ohjeella nuttu vauvalle. Ruskea lanka loppui hieman kesken, joten hihojen yläosat ja kaulus on tehty punaisella. Tänä talvena villatakille onkin ollut kovasti käyttöä. Nyt takki alkaa olla pieni, joten toinen pitäisi vielä tälle talvelle saada aikaiseksi.


Muutama muukin pikkuneule on valmistunut, mutta niistä toisella kertaa. Nyt käytän harvinaisen rauhallisen hetken teen keittämiseen. Toivottavasti ehdin juodakin sen ennen kuin rauha katoaa :)

Ei kommentteja: